LINIA ALKOHOLI WYTWARZANYCH W MAŁYCH ROCZNIKOWANYCH PARTIACH.

alkohole-rocznikowane_0015_inteligentny-obiekt-wektorowy

OLD POLISH VODKA

Pieczątka 2019 3

Polska wódka zbożowa wytwarzana manufakturowo wyłącznie na bazie spirytusu z polskich odmian żyta.
Wyrób inspirowany starą tradycją produkcji wódki w Polsce, a proces jej zestawiania oparty jest o własne wypróbowane metody.
Długi okres leżakowania i małe partie produkcji pozwalają osiągnąć wyjątkową gładkość walorów smakowych, podkreśloną łagodną, zbożową nutą zapachową.
Wyrób rocznikowany.

40% obj. / 700ml

Polski ziemniak

POLSKI ZIEMNIAK

To specjalna linia polskich wódek,  wytwarzanych w krótkoseryjnych, limitowanych partiach. Wódka ta, swój niezwykle delikatny smak 
i naturalny aromat zawdzięcza spirytusowi, wytwarzanemu wyłącznie 
z polskich upraw ziemniaków oraz długiemu okresowi dojrzewania 
i specjalnej, własnej technologii łagodnej filtracji. 
Wytwarzana jest z zachowaniem  rygorystycznego standardu jakości produkcji. 
Wódka Polski Ziemniak rozlana została w jednej  małej, niekorygowanej pod względem zawartości alkoholu partii wiosną 2019 roku w ilości 986 sztuk o mocy 43,7 proc. Każda butelka o pojemności 700 ml ma swój indywidualny numer  seryjny podkreślający wyjątkowość i indywidualność produktu.  Posiada certyfikat koszerności.

43,7% obj. / 700ml

Pieczątka 2019 3
Polski ziemniak

POLSKI ZIEMNIAK

To specjalna linia polskich wódek,  wytwarzanych w krótkoseryjnych, limitowanych partiach. Wódka ta, swój niezwykle delikatny smak 
i naturalny aromat zawdzięcza spirytusowi, wytwarzanemu wyłącznie 
z polskich upraw ziemniaków oraz długiemu okresowi dojrzewania 
i specjalnej, własnej technologii łagodnej filtracji. 
Wytwarzana jest z zachowaniem  rygorystycznego standardu jakości produkcji. 
Wódka Polski Ziemniak rozlana została w jednej  małej, niekorygowanej pod względem zawartości alkoholu partii wiosną 2019 roku w ilości 986 sztuk o mocy 43,7 proc. Każda butelka o pojemności 700 ml ma swój indywidualny numer  seryjny podkreślający wyjątkowość i indywidualność produktu.  Posiada certyfikat koszerności.

43,7 % obj. / 700ml

Pieczątka 2019 3
Pieczątka 2019_2

POLSKIE ŻYTO

To specjalna linia polskich wódek,  wytwarzanych w krótkoseryjnych, limitowanych partiach. Wódka ta, swój niezwykle delikatny smak 
i naturalny aromat zawdzięcza spirytusowi, wytwarzanemu wyłącznie 
z polskich upraw żyta oraz długiemu okresowi dojrzewania 
i specjalnej, własnej technologii łagodnej filtracji. 
Wytwarzana jest z zachowaniem  rygorystycznego standardu jakości produkcji. 
Wódka Polskie Żyto rozlana została w jednej  małej, niekorygowanej pod względem zawartości alkoholu partii wiosną 2019 roku w ilości 993 sztuk o mocy 43,4 proc. Każda butelka o pojemności 700 ml ma swój indywidualny numer  seryjny podkreślający wyjątkowość i indywidualność produktu.  Posiada certyfikat koszerności.

43,4% obj. /  700ml

Polskie żyto

POLSKIE ŻYTO

To specjalna linia polskich wódek,  wytwarzanych w krótkoseryjnych, limitowanych partiach. Wódka ta, swój niezwykle delikatny smak 
i naturalny aromat zawdzięcza spirytusowi, wytwarzanemu wyłącznie 
z polskich upraw żyta oraz długiemu okresowi dojrzewania 
i specjalnej, własnej technologii łagodnej filtracji. 
Wytwarzana jest z zachowaniem  rygorystycznego standardu jakości produkcji. 
Wódka Polskie Żyto rozlana została w jednej  małej, niekorygowanej pod względem zawartości alkoholu partii wiosną 2019 roku w ilości 993 sztuk o mocy 43,4 proc. Każda butelka o pojemności 700 ml ma swój indywidualny numer  seryjny podkreślający wyjątkowość i indywidualność produktu.  Posiada certyfikat koszerności.

 

43,4 % obj. / 700ml

Pieczątka 2019 3
Na winiaku

NA WINIAKU – GRUSZKA

Wykwintny trunek, którego sposób wytwarzania inspirowany jest produkcją w Polsce
alkoholi o owocowych smakach, uszlachetnionych destylatami winnymi zwanymi “winiakami”.
Smak i aromat pełnych słodyczy owoców gruszy podkreślony jest aromatami destylatów.
Staranny proces zestawiania składników i długi okres dojrzewania trunku,
nadają mu wyjątkowy charakter. Wytwarzany jest w małych,
manufakturowych partiach, wyłącznie z naturalnych składników.
Wyrób rocznikowany.

40% obj. / 700ml

Pieczątka 2019_2
Na winiaku

NA WINIAKU – GRUSZKA

Wykwintny trunek, którego sposób wytwarzania inspirowany jest produkcją w Polsce
alkoholi o owocowych smakach, uszlachetnionych destylatami winnymi zwanymi “winiakami”.
Smak i aromat pełnych słodyczy owoców gruszy podkreślony jest aromatami destylatów.
Staranny proces zestawiania składników i długi okres dojrzewania trunku,
nadają mu wyjątkowy charakter. Wytwarzany jest w małych,
manufakturowych partiach, wyłącznie z naturalnych składników.
Wyrób rocznikowany.

40% obj. / 700ml

Pieczątka 2019 3
Pieczątka 2019_2
Na winiaku

NA WINIAKU – JABŁKO

Wykwintny trunek, którego sposób wytwarzania inspirowany jest produkcją w Polsce
alkoholi o owocowych smakach, uszlachetnionych destylatami winnymi zwanymi “winiakami”.
Smak i aromat pełnych słodyczy owoców jabłoni podkreślony jest aromatami destylatów.
Staranny proces zestawiania składników i długi okres dojrzewania trunku,
nadają mu wyjątkowy charakter. Wytwarzany jest w małych,
manufakturowych partiach, wyłącznie z naturalnych składników.
Wyrób rocznikowany.

40% obj. /  700ml

Na winiaku

NA WINIAKU – JABŁKO

Wykwintny trunek, którego sposób wytwarzania inspirowany jest produkcją w Polsce
alkoholi o owocowych smakach, uszlachetnionych destylatami winnymi zwanymi “winiakami”.
Smak i aromat pełnych slodyczy owoców jabłoni podkreślony jest aromatami destylatów.
Staranny proces zestawiania składników i długi okres dojrzewania trunku,
nadają mu wyjątkowy charakter. Wytwarzany jest w małych,
manufakturowych partiach, wyłącznie z naturalnych składników.
Wyrób rocznikowany.

40% obj. / 700ml

Pieczątka 2019 3
Na winiaku

NA WINIAKU – AGREST

Wykwintny trunek, którego sposób wytwarzania inspirowany jest produkcją w Polsce
alkoholi o owocowych smakach, uszlachetnionych destylatami winnymi zwanymi “winiakami”.
Smak i aromat pełnych słodyczy owoców agrestu podkreślony jest aromatami destylatów.
Staranny proces zestawiania składników i długi okres dojrzewania trunku,
nadają mu wyjątkowy charakter. Wytwarzany jest w małych,
manufakturowych partiach, wyłącznie z naturalnych składników.
Wyrób rocznikowany.

40% obj. / 700ml

Pieczątka 2019 3
Na winiaku

NA WINIAKU – AGREST

Wykwintny trunek, którego sposób wytwarzania inspirowany jest produkcją w Polsce
alkoholi o owocowych smakach, uszlachetnionych destylatami winnymi zwanymi “winiakami”.
Smak i aromat pełnych słodyczy owoców agrestu podkreślony jest aromatami destylatów.
Staranny proces zestawiania składników i długi okres dojrzewania trunku,
nadają mu wyjątkowy charakter. Wytwarzany jest w małych,
manufakturowych partiach, wyłącznie z naturalnych składników.
Wyrób rocznikowany.

40% obj. / 700ml

Pieczątka 2019 3
Pieczątka 2019_2
Na winiaku

NA WINIAKU – CZERWONA PORZECZKA

Wykwintny trunek, którego sposób wytwarzania inspirowany jest produkcją w Polsce
alkoholi o owocowych smakach, uszlachetnionych destylatami winnymi zwanymi “winiakami”.
Smak i aromat pełnych słodyczy owoców czerwonej porzeczki podkreślony jest aromatami destylatów.
Staranny proces zestawiania składników i długi okres dojrzewania trunku,
nadają mu wyjątkowy charakter. Wytwarzany jest w małych,
manufakturowych partiach, wyłącznie z naturalnych składników.
Wyrób rocznikowany.

40% obj. /  700ml

na-winiaku-logo

NA WINIAKU – CZERWONA PORZECZKA

Wykwintny trunek, którego sposób wytwarzania inspirowany jest produkcją w Polsce
alkoholi o owocowych smakach, uszlachetnionych destylatami winnymi zwanymi “winiakami”.
Smak i aromat pełnych słodyczy owoców czerwonej porzeczki podkreślony jest aromatami destylatów.
Staranny proces zestawiania składników i długi okres dojrzewania trunku,
nadają mu wyjątkowy charakter. Wytwarzany jest w małych,
manufakturowych partiach, wyłącznie z naturalnych składników.
Wyrób rocznikowany.

40% obj. / 700ml

Pieczątka 2019 3